Tudod a csávó most azt magyarázza, hogy azért kell a Putyin puttonyából az atom…

Mert  a nap éjjel nem süt le a kopár, kormány kampányból felépített Ewing Petike csenevész 700 négyzetméteres viskójára és mi van ha ugyanakkor még a szél se fú, meg hú, miből termelné ki a  fürdőmedence éves fűtését?  Jöhet az újabb rezsicsökkentés! Atomot neki! Vagy( halkan jegyezném meg) – Rá! Jaj hagyjál már, hogy elzártuk a gázcsapot! Fő  szabály, hogy ha az usankás Putyin kéri,mert különben:  ahogy azok a Soros által gyarmatosító amerikaiak mondják: Put-in-our ass egy megbékélésre alkalmas villamos kánd-análábert.  Vagyis menyasszonnyá tesz minket,  s írhatjuk át a sikertörténetet, persze már készülünk. Az eddig kiadatlan Magyar Krónikák majd rovásírással dicsőítik a gázkulcsot kezében tartó, a történelmi álmából felébredő, eddig rejtekhelyén ásító Nagy Medvét.

Tessék tisztán látni politi-kuss úr! Nem mindegy, hogy nap süt le a kopár szik sarjára, vagy éppen atomhulladék ragyog rá a kopár sík szarjára!  

 

Szerző: Sebő aka. regekultúra  2016.03.24. 15:33 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://regekultura.blog.hu/api/trackback/id/tr308498350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása